Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΠΑΡΚΣ, Το τελευταίο τραγούδι


Λίγες νότες αλλά συγκινητικές, απλή υπόθεση αλλά επίκεντρο το πρόσωπο του πατέρα, η Ρόνι ευαίσθητη αλλά ατίθαση κόρη, και έρωτας και πόνος.Η ζωή της 17χρονης  Βερόνικα -Ρόνι ανατράπηκε όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο και ο πατέρας της μετακόμισε. Τρία χρόνια αργότερα, αποξενωμένη από τον πατέρα της, θα αναγκαστεί από τη μητέρα της να περάσει το καλοκαίρι μαζί του σε μια μικρή παραραλιακή πόλη.
Το μικροσκοπικό νησί Τάιμπι, που βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, απέναντι από τις ακτές της Τζόρτζια με πέντε χιλιόμετρα αμμώδεις ακτές, μια παραδοσιακή προβλήτα βγαλμένη από το παρελθόν και μόλις 4000 μόνιμους κατοίκους, προσέφερε την αυθεντική ατμόσφαιρα που αναζητούσαν παραγωγοί και σκηνοθέτης. ''Θυμίζει παλιότερες κοινωνίες, όπου οι άνθρωποι αφήνουν πάντα ξεκλείδωτες τις πόρτες τους και αισθάνεσαι παντού ασφαλής''περιγράφει η σκηνοθέτης  Ρόμπινσον.

Η  Ρόνι ανακαλύπτει και προστατεύει μια φωλιά από θαλάσσιες χελώνες και κάπου εκεί κοντά σε θαλασσιές και πορτοκαλί  αποχρώσεις ανακαλύπτει ότι ερωτεύεται το Γουίλ.
Υπάρχουν κάποιες  μοναδικές στιγμές στη ζωή μας που γυρνάμε στο πατρικό μας και το /τους νιώθουμε πιο σπίτι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου