Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝΔεκέμβριος 2004. Δέκα χρόνια πριν…
Ένα μικρό κοριτσάκι ξεφεύγει από την προσοχή των γονιών του και πνίγεται στη λίμνη Στυμφαλία. Μερικά μέτρα πιο πέρα μια άγνωστη φιγούρα το παρατηρεί μέχρι το τέλος.
Δεκέμβριος 2014. Δέκα χρόνια μετά…
Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ο μεγιστάνας του τουρισμού Γιάννος Ασλάνογλου οργανώνει ένα μεγαλειώδες οικογενειακό δείπνο στην έπαυλή του στη Φιλοθέη. Φέτος, ακριβώς τα μεσάνυχτα, βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιό του με την πόρτα κλειδωμένη από μέσα.
Τα πρωτοσέλιδα ουρλιάζουν πανευτυχή ΄΄φόνος 5 αστέρων΄΄. Ο  ΦΟΝΟΣ  ΄΄ΠΟΥΛΑΕΙ΄΄. Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων , αρμόζει. Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφου ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα  της καλής κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς, κρυμμένα πάθη, θαμμένες αλήθειες και ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει γρήγορα ...γιατί στην πραγματικότητα απομένουν 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει.
Γιάννης Χατζηϊωάννου Β4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου