Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

15:17 to Paris


«The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes» των Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Τζέφρι Ι. Στερν
Οι τρεις φίλοι κατάφεραν να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων με όπλο τη φιλία τους και την αγάπη τους για το στρατό.

Αληθινοί ήρωες , αληθινοί πρωταγωνιστές παίζουν τον εαυτό τους για τους άλλους!!!!!
Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σ’ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Μάλλον δεν πρέπει να μιλάμε για κακούς μαθητές.

Στη μεγάλη οθόνη ξετυλίγεται η ιστορία τριών Αμερικανών που σταμάτησαν έναν τρομοκράτη στις 21 Αυγούστου του 2015 σε μια αμαξοστοιχία με προορισμό την Πόλη του Φωτός στο τρένο.
«Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν να δείξουν ότι ο απλός άνθρωπος μπορεί όχι μόνο να έχει φοβερά ένστικτα, αλλά και να λειτουργεί με βάση αυτά. Σίγουρα ήταν έτοιμοι γιατί είχαν στρατιωτική και ιατρική εκπαίδευση, αλλά δεν ήταν στο πεδίο της μάχης και δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το περιστατικό. Είδαν απλώς κάτι να συμβαίνει και συνεργάστηκαν για να σώσουν οι τρεις τους πολλές ζωές. Αν μπορούν αυτοί, μπορούμε κι εμείς.»  Κλιντ Ίστγουντ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου